How to crack dvd xcopy deluxe 6.0, Forbidden science tv series, Mamas and papas cybex aton car seat instructions, Flv player softonic universal er launch, Manual for creative zen v plus driver, A dark place to nzbs, Wilson jones manual binding system, Vostro 1000 laptop manual, Film running on empty dreams, Jailbreaking ps3 super slim

Oferta speciala de sarbatori - 10% reducere de pret la orice obiect de cult comandat!

Aveti 0 obiecte in valoare totala de 0.00 RON

Cazan botez

Cazan botez
 • Cazan botez
 • 2950.00 RON
 • 155-04
  Firma noastra importa si distribuie obiecte de cult si obiecte religioase din fabrici cu traditie din Grecia obiecte religioase de cea mai buna calitate facute de mestesugari priceputi in arta obiectelor bisericesti.
  Cazan botez- obiect bisericesc in care se boteaza pruncii. Simbolizeaza apa Iordanului in care Iisus a fost botezat si mormantul in care a fost ingropat. Apa din cristelnita se sfinteste prin Binecuvantarea preotului cu semnul Sf. Cruci prin rostirea unei rugaciuni speciale si prin invocarea Duhului Sfant. Intreita afundare  a pruncului in apa sfintita din cristelnita inchipuie Sf. Treime cat si cele trei zile cat a stat Domnul in mormant, iar prin scoaterea prin apa se inchipuie Inviere impreuna cu El, pentru viata cea noua in Hristos.

  Capacitate aproximativ 50 l, inaltime- 96m, latime-62cm, fabricat din cupru.

  Calendar Ortodox
  .
  Keywords

  Obiecte religioase

  Colportaj

  Obiecte bisericesti

  Obiecte de cult

  Magazin biserica

  Cos de Cumparaturi (0 Produse)
  Cosul tau este gol!


  Subtotal: 0.00 RON
  Total: 0.00 RON